Om Club Sally

Club Sally - din klädbutik i Skåne & online

Välkomna till Club Sally – din klädbutik i Skåne & online!
Club Sally är en liten klädbutik i Skåne som öppnade i början av 2015, butiken är belägen mitt i den lilla hamnbyn och idyllen Råå, som ligger söder om Helsingborg. Vi ligger på Rååvägen 36. Vill ni komma i kontakt med oss gör ni det här!
Klädbutikens idé är att skapa en mötesplats och klädbutik med ett lugnare tempo i en mer personlig miljö. Här ska man få en stund för sig själv att titta och känna på plaggen och prova i lugn och ro. Här kan man få hjälp och tips av erfaren personal om att finna sin stil.

 

Road-trip till klädbutiken på Råå
Vår Vision

I vår klädbutik fokuserar vi på personlig service och att få en god kontakt med varje kund. Vårt mål är att göra livet lite lättare för dig som kund, hjälpa till att hitta rätt plagg för just din stil och livssituation och i förlängningen vill ju så klart att varje kund ska lämna butiken nöjd och med en känsla att vilja komma tillbaka! Vi erbjuder även privat shopping, läs mer om det och hur du bokar din tid här!

Vårt utbud
Vi satsar på en bra mix av olika märken för att få ett unikt utbud för våra kunder, men vi håller det ändå begränsat för att man inte ska få känslan av att man inte hittar det man söker. Vi blandar vårt egna klädmärke, Holy Sally med andra mer eller mindre kända märken som t.ex Rue de Femme, Costercopenhagen, Project AJ117, Five units och Garcia jeans. Vi plockar godbitarna från varje kollektion för att skapa ett intressant sortiment och vi jobbar alltid efter möjligheter att skapa olika stilar och kombinationer av outfits.

Summumwoman logo                         five units logo

costercopenhagen logo    project AJ117 logo          Garcia jeans

 

Fördelarna med en mindre klädbutik;
·     Lugnare tempo
·     Färre folk
·     Unikt & greppbart utbud
·     Personlig service

”Exakt samma känsla vill vi uppnå i vår webshop”

Vi kommer att uppdatera sidan med produkter efterhand de kommer in på vårt lager. Om ni gillar något, vänta inte, då vårt lager är ganska begränsat så tar varorna slut snabbt, så passa på när du ser det du gillar!

Trots att vi är en webshop vill vi gärna hålla en nära och personlig kontakt även över nätet, så tveka inte att kontakta oss!

Läs mer om hur du blir en Clubvän här!

 

Varmt Välkomna

Annika & Caroline

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>