OM OSS

VÅR HISTORIA

De som ligger bakom märket idag är Annika Hansson och Caroline Hjort.

Annika studerade till civilekonom vid Lunds Universitet, senare studerade hon vidare inom textil och jobbade under några år i Boston, USA, och arbetade bland annat som ”personal shopper” på Saks. Vidare arbetade hon som inköpare på H&M, Tretorn och Springhill Textile i Helsingborg.  2011 startade hon Holy Sally med tonåringen i tankarna.

2014 kom Caroline in i företaget efter ett möte på en gemensam arbetsplats.

Caroline startade sina modestudier i West Sussex, England och jobbade sedan vidare inom branschens alla segment, från en fabrik som producerade kläder till Marks & Spencers till huvudkontoret på klädmärket Fake London. Vidare fortbildade hon sig inom mönsterkonstruktion på Malmö tillskärarakademi för att bli starkare på passformer. Hon har sedan dess arbetat som designer och produktutvecklare för allt ifrån sportkläder till ytterplagg och konfektion.

Allt ligger till grund för den stil de hittat  fram till idag.

Caroline Hjort & Annika Hansson

VÅR VISION

Vi är ett Svenskt märke. Vi ägnar oss åt att designa plagg för en business kvinna som gillar smickrande, tidlösa plagg men med en bohem känsla.

När vi skapar våra kollektioner inspireras vi även av 60- & 70-talet och mixar det med en feminin och smickrande stil för 2000-talets kvinnor.

Vi vill skapa plagg som har fokus på en bra passform där kvinnan visar att hon bryr sig om vad hon tar på sig. Hon ska känna sig bekväm samtidigt som hon vet att hon är rätt klädd. Plaggen ska framhäva kvinnan och skapa självförtroende utan att ta över.

Vi kallar det ”Business Boheme”

”Vi känner att det saknas ett klädmärke på den svenska marknaden som har denna känslan och samtidigt har ett bra prisläge”

Vi står för trend- och plagg-mässig hållbarhet. Vi vill gärna att plaggen går i arv. De är tidlösa och blir snyggare desto mer man använder dem. Det är enligt oss ekologiskt tänk på sikt.

Vi önskar att alla ska känna sig stolta över sig själva. Vi vill inte bara skapa trendiga, hållbara kläder vi vill även skapa en känsla av samhörighet.

Våra ledord;

BE FEMININE, BE PROUD, BE ORIGINAL, BE YOU!

 

logo