OM CLUB SALLY

Club Sally - din klädbutik i Skåne & online

Välkomna till Club Sally – din klädbutik på Råå, Skåne & online!

Club Sally är en liten klädbutik i Skåne som öppnade i början av 2015, butiken är belägen mitt i den lilla hamnbyn och idyllen Råå, som ligger söder om Helsingborg. Vi ligger på Rååvägen 36. Vill ni komma i kontakt med oss, så gå till vår kontaktsida! Våra öppettider.

Klädbutikens idé är att skapa en mötesplats och klädbutik med ett lugnare tempo i en mer personlig miljö. Här ska man få en stund för sig själv att titta och känna på plaggen och prova i lugn och ro. Här kan man få hjälp och tips av erfaren personal om att finna sin stil.

 

Road-trip till klädbutiken på Råå

Vår Vision

I vår klädbutik fokuserar vi på personlig service och att få en god kontakt med varje kund. Vårt mål är att göra livet lite lättare för dig som kund, hjälpa till att hitta rätt plagg för just din stil och livssituation och i förlängningen vill ju så klart att varje kund ska lämna butiken nöjd och med en känsla att vilja komma tillbaka!

Vi erbjuder även andra tjänster som kan göra livet både roligare och enklare, läs mer om dem genom att klicka på länkarna här nedan;

 

Vårt utbud

Vi satsar på en bra mix av olika märken för att få ett unikt utbud för våra kunder, men vi håller det ändå begränsat för att man inte ska få känslan av att man inte hittar det man söker. Vi blandar vårt egna klädmärke, Holy Sally med andra mer eller mindre kända märken. Vi plockar godbitarna från varje kollektion för att skapa ett intressant sortiment och vi jobbar alltid efter möjligheter att skapa olika stilar och kombinationer av outfits. Läs mer om vilka varumärken vi har här.

”Exakt samma känsla vill vi uppnå i vår webshop”

Vi kommer att uppdatera vår webshop med produkter efterhand de kommer in på vårt lager. Om ni gillar något, vänta inte, då vårt lager är ganska begränsat så tar varorna slut snabbt, så passa på när du ser det du gillar! Välkommen in i vår WEBSHOP!

Trots att vi är en webshop vill vi gärna hålla en nära och personlig kontakt även över nätet, så tveka inte att kontakta oss! Hör av dig till mig på mia@holysally.com, så hjälper jag dig mer än gärna.

Läs mer om hur du blir en Clubvän här!

 

Varmt Välkomna

Annika & Caroline

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *