Varumärken

Varumärkena i vårt sortiment

Vi plockar godbitarna från varje kollektion för att skapa ett intressant sortiment och vi jobbar alltid efter möjligheter att skapa olika stilar och kombinationer av outfits.

Mer om..

Fiveunits är vårt byxmärke, de är populära och har olika modeller för olika kroppar. Summumwoman är ett varumärke som ständigt utvecklas till det bättre, varje säsong är som ett oskrivet blad men med en klassisk stil med en twist så är blir det aldrig fel. Coster Copenhagen är ett märke med många utstickare och var säsong ser vi till att köpa in alla de rätta!  Project AJ117 har varit med oss från starten 2015, de överraskar en var säsong. Garcia Jeans som numera bara heter Garcia har de skönaste jeansen och hel del bra plagg att matcha både till denim och annat. Rue de femme och NEO NOIR tillför det där lilla extra som kickar igång en outfit. Läs mer om Holy Sally.

Nu vill jag bara shoppa loss!

Summumwoman logo                         five units logo

costercopenhagen logo    project AJ117 logo          Garcia jeans

 

Rue de femme logo Neo noir logo    Holy Sally logo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>